Апартаменти в Nove Homes - затворен комплекс в Красно село. Продажби.

Нашият
затворен комплекс

Добро местоположение

Добра инвестиция

Парково пространство

Апартаменти в Nove Homes - затворен комплекс в Красно село. Продажби.

Продажба на нови апартаменти NOVE HOMES

нова дефиниция за дом

„НОВЕ ХОУМС“ АД е новосъздадено инвестиционно дружество с цел проектиране и изпълнение на жилищни сгради и комплекси от затворен тип.

Нашата амбиция е принос към динамично развиващата се градска среда и модерния облик на съвременното жилищно строителство. Позовавайки се на европейски и световни примери за развитие на естетични, балансирани и модерни жилищни комплекси в урбанизирани зони, създадохме концепцията за нашия първи проект NOVE HOMES.

Нашата мисия е да наложим името си в динамичния строителен сектор като сигурен и доверен партньор в изпълнението и продажба на нови апартаменти.

Подробна информация за комплекса може да намерите в радел „За проекта“.

Паркинг

Проектът предвижда изграждането на две подземни нива с общо 737 броя паркоместа и гаражи. Паркирането на територията на комплекса извън подземния паркинг е възможно в отредените за целта зони на съществуващата уличната инфраструктура.

Детски площадки

В комплекса се предвижда изграждането на две детски площадки - за деца от 0 до 3 и от 3 до 12 години, които ще отговарят на всички съвременни изисквания за функция и безопасност.

Кафетерия

Проектът предвижда изграждането на кафетерия на партерния етаж на сграда О, която ще бъде достъпна единствено за живущите на територията на комплекса и техните гости.

Спирки на градски транспорт

На метри от комплекса се намират спирки на автобуси №73, №83, №102, №63 и №260, трамваи №4 и №5, както и новостроящата се метростанция Красно село.

Паркинг за велосипеди

Проектът предвижда общо 642 броя велопаркоместа в двете подземни нива под комплекса и 53 броя надземни велопаркоместа.

Парково пространство

Нашата цел е създаване на естетически баланс между жилищна и паркова среда. Поради тази наша амбиция на територията на комплекса се съчетават обширни паркови пространства и множество кътове за отдих и почивка.

Контрол на достъпа

NOVE HOMES е проектиран като комплекс от затворен тип, осигуряващ спокойствие на живущите със система за контрол на достъп и 24-часова физическа охрана на всички входове и изходи на комплекса.

Магазини

Проектът предвижда изграждането на няколко търговки помещения, предвидени за магазини и кафене, като две от тях ще са разположени във вътрешния двор. В непосредствена близост до входа на комплекса е магазин Билла, а на близко пешеходно разстояние се намират пазар Красно село, магазин Фантастико и множество други търговски обекти, сладкарница и кафенета.

Спорт и отдих

В непосредствена близост до комплекса се намират множество спортни центрове и съоръжения, сред които стадион Славия, фитнес клуб „Славия – Спортес“, Зимна пързалка „Славия“, както и Конна база „Хан Аспарух“. На пешеходно разстояние се намира и парк „Славия“, подходящ за разходки и дейности на открито.
14
Броя сгради
566
Броя обекти
737
Броя парко места
20000
m2 зелена площ